On the edge. Punta Albir by rgb arquitectos

More information

Architects
rgb arquitectos
Project manager
Ramón Gandía Brull
Quantity surveyor
Joaquín Sánchez Pérez
Collaborators
Jose Valls (Architect)
Area
253,70 m²
Dates
2017
Location
Altea, Alicante.
Supplier
Sanitary and pavement.- Amado Salvador. Wood carpentry.- Dissa Mobles S.L. Metallic carpentry.- Enclosures Shuco (series 39) supplied by Aluminios Cerratosa S.L. Calculation and execution of structures.- Ribeco, S.L. Electrical installation.- Sevilla, S.L. Realisation.- Novostroy.
Photograph
Mayte Piera

rgb arquitectos

rgb arquitectos.- established as an architecture studio in the last quarter of 2006, when the collaboration between Ramón Gandía Brull and José Agustín Valls, together with the support of Javier Borra, is consolidated after several years of work together.

With time, the main philosophy of the firm became: a common place of independent professionals (mainly architects, technical architects, engineers, plastic artists ...), who join forces with a common goal: to do a good job based on the treatment personal and in an avant-garde architectural and interior design.

rgb arquitectos aims to maintain the autonomy and independence of each professional, wh have the clear conscience of being part of a common project, which base on commitment between us and our clients.
JUNG METALOCUS

Categories

Prev
Prev

Our selection