Bamboo Forest on the roof by V Studio. A unique space on the roof of a shopping mall

More information

Design Company
V Studio
Designer
Hu Quanchun
Design Team
Zhang Fei, Xiang Yu, Wang Songliang, Li Longjie
Collaborators
Structure Design: Alatengchang. Soft Decoration: Fatai Decoration Design Organization
Constructor
Beijing Luoqi Decoration Co., Ltd.
Areas
Floor Area.- 320 m² . Building Area.- 220 m²
Dates
Design Period.- 2017/01 - 2017/03. Construction Period.- 2017/04 - 2017/09

V studio

Hu Quanchun was born in Yueyang, Hunan Province, China, on July 1977. He graduated from Oil Painting Department, Institute of Arts in Hunan Normal University on June 1999. He graduated and received master's degree from Institute of Architecture in the Central Academy of Fine Arts, on June 2006. From August 2006 - so far, he is teaching at Public Art Studio of CAFA SCULPTURE

Current position.- Lecturer of Public Art Studio of CAFA SCULPTURE 
Research Orientation.-Field Art & Space Design
Personal studio.- V studio, founded in 2016.
 

Categories

Prev
Prev

Our selection