River View Service Station by ZHOU Wei + ZHANG Bin / Atelier Z+

More information

Architects
ZHOU Wei + ZHANG Bin / Atelier Z+. Partner in charge.- ZHANG Bin, ZHOU Wei. Project architect.- LI Zina.
Project team
LIU Xiaoyu, ZHANG Jihao, XIE Zhaorong.
Collaborators
Design cooperation.- Shanghai SKF Construction Co.,Ltd.
General Contractor
Shanghai Shunjie Construction (Group) Co., Ltd., Shanghai SKF Construction Co.,Ltd.
Location
Binjiang avenue, Pudong, Shanghai. .
Dates
Design Period.- 11th, Aug., 2017 - 29th,Aug., 2017. Construction Period.- 25th, Aug., 2017 - 25th, Sep., 2017.
Areas
Building Area.- 235 m². Gross Floor Area.- 130 m².
Principal use
Rest Room, Public Toilet.
Primary materials
Douglas Fir Glulam, Steel Profile, Douglas Fir Siding, Al-Mg-Mn Alloy Sheeting, Pre-coated Aluminum Profile, Slab Glass, Timber Pavement, Ceramic Tile. Structure.- Hybrid Wood-steel Structure.
Cost
About 2,000,000 Yuan RMB.

Categories

Prev
Prev

Our selection