A bucolic and almost fictional landscape. Vallée du Parc Residence by Chevalier Morales Architectes

More information

Architects
Chevalier Morales Architectes
Collaborators
Géniex, Aubin Pélissier
Client
Private. Single family residence in the countryside
Dates
Project end date/2015
Area
434 m²
Venue
Location/Vallée du Parc, Québec, Canada

(Stephan CHEVALIER / Sergio Morales) CHEVALIER MORALES ARCHITECTS

CHEVALIER MORALES ARCHITECTS (Stephan CHEVALIER / Sergio Morales). In spring 2005, we decided to join forces in creating the agency CHEVALIER ARCHITECTS MORALES. Motivated by the desire to develop a sensitive and responsible architecture, we focus among others on how play without constantly renewed context, understood in its broadest sense, can give rise to an architecture rooted in its cultural territory.

The desire for excellence and rigor also runs our daily lives, and that of our team.

Looking forward to having you as our guests / friends.

Categories

Prev
Prev

Our selection