An agora-like space for the relation between students. L’Estació High School by Ramón Esteve

More information

Architects
Project team
Anna Boscà, Estefanía Pérez, Cristina Calpe, Lorenzo Alvear, Teresa Lluna.
Collaborators
3D Rendering.- Tudi Soriano, Pau Raigal. Building Engineer.- Emilio Pérez, Carolina Tarazona.
Developer
Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, Programa Edificant, Ajuntament d’Ontinyent.
Area
9,538.93 sqm.
Dates
2020.
Location
Ontinyent, Valencia, Spain.

Ramón Esteve. Ramón Esteve Estudio

Ramón Esteve. In 1991, Ramón Esteve founded the studio with the certainty that architecture was a global discipline. Since then, we have been building a professional team united by the search of a common objective, generating design solutions to unique spaces, objects and brands. Today, the studio is a place where architects, designers and creatives work together to develop signature projects.

Architecture and design are complementary disciplines for us that enrich one another and in some way, are inseparable. They begin every project by investigating all its design and architectural parameters with the aim of achieving a result that produces the maximum levels of clarity, simplicity, consistency and harmony.

Categories

Prev
Prev

Our selection